Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015

Η ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΟΤΙΤΑ ΤΟΥ Ι.ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ


Μέσα σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού Νέας Φιλαδελφείας το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου.
Η εκδήλωση περιελάμβανε πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα με ύμνους, και παραδοσιακά τραγούδια από μεγάλο χορό ψαλτών, μουσική και θεατρικά δρώμενα από νεαρά κατηχητόπουλα,ενώ κατά την διάρκειά της τιμήθηκε ο ενορίτης δημοσιογράφος κ. Γιώργος Κοντονής για τις προσφορές του στον Ι.Ναό.
Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κ.Αρης Βασιλόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι, δημοσιογράφοι,οι αρχηγοί των Προσκόπων,ο Πρόεδρος των Μικρασιατικών Σωματείων και πλήθος ενοριτών και φίλων.Στο τέλος της εκδηλώσεως  ο Προϊστάμενος του Ναού,π.Τιμόθεος Ηλιάκης,μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ν.Ιωνίας-Φιλαδελφείας κ.Γαβριήλ και ευχαρίστησε εγκάρδια τους παρευρισκομένους, όπως και τις συνεργάτιδές και τους συνεργάτες του στις ενοριακές δραστηριότητες, και ευχήθηκε καλή ευλογημένη και δημιουργική χρονιά σε όλους. 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ 
Ο ΤΟΜΟΣ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

Ο ΤΟΜΟΣ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ Βαρθολομαῖος, ἐλέῳ Θεοῦ, Ἀρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως, Νέας Ρώμης ...