Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015

ΤΟ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΜΙΚΡΑΓΙΑΝΝΑΝΙΤΗ


ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΜΑΣ ΜΟΝΑΧΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΜΙΚΡΑΓΙΑΝΝΑΝΙΤΟΥ ΣΤΙΣ 07-06-2015 Π.ΗΜΕΡΟΛ 20-6-2015 Ν.ΗΜΕΡΟΛ ΚΑΙ ΩΡΑ 17.ΟΟ Μ.Μ. ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΘΑ ΤΕΛΕΣΘΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ.ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ (18.30 Μ.Μ.) ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΡΑΠΕΖΑ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΓΡΥΠΝΙΑ.ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΩΣ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΣΤΟ 2377023321 ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΑΡΑΒΙ...
Υ.Γ ΕΚΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΘΑ ΤΕΛΕΣΘΕΙ ΣΤΙΣ 28-6-2015 ΣΤΗΝ Ι.Μ.ΜΕΤ.ΣΩΤΗΡΟΣ ΣΤΟΝ ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΕΡΑΣΜΑ. 
ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΤΕΛΕΣΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ,ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΓΙΑΝΝΑΝΙΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ,ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ  ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΧΟΡΟΣΤΑΤΗΣΕΙ Ο ΣΕΒ.ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ κ.ΓΑΒΡΙΗΛ .ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΡΑΣΜΑ.
Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ  ΥΜΝΟΓΡΑΦΟΥ 
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΘΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΩΥΣΗΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΟΥ.
Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιεροθέου :Η " Ψυχούλα " της Βίκυς Μοσχολιού

Σεβ. Μητροπολίτου Ναυπάκτου Και Αγίου Βλασίου Ιεροθέου  Η “ψυχούλα” της Βίκυς Μοσχολιού  ( Δημοσιεύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2005 ) ...